Eetcafé Den Pimpelaer

Wilt u een leuke avond uiteten met uw vrienden, familie of collega’s in eetcafé Barendrecht?
Dan bent u bij Den Pimpelaer, hét eetcafé van Barendrecht, aan het juiste adres! Ons nieuwe eetcafé, is de perfecte plek om gezellig een hapje te eten en een drankje te doen.

Wij zijn geopend van woensdag tot en met zondag van 17:00 tot 22:00. Reserveren is aan te raden (maar niet noodzakelijk) en kan door te bellen naar 0180 – 619 722 of bij één van onze medewerkers in ons café. Klik hier voor contactinformatie.

Reserveren kan ook via IENS. Scroll dan naar beneden op deze pagina.

Kom snel langs en proef ons heerlijke eten en de gezellige Barendrechtse sfeer!

Menukaart


Lekker eten en echte Barendrechtse gezelligheid, dat vind je bij eetcafé Den Pimpelaer. Eetcafé Den Pimpelaer is een gezellig eetcafé middenin het oude centrum van Barendrecht. Al sinds 1994 is Den Pimpelaer gevestigd in de oude dorpskern van Barendrecht, in een pand uit eind 19e eeuw. Het eetcafé is gebouwd in het voorste gedeelte van een voormalig stal. In deze stal stonden de koetsen en paarden van de gasten die logeerden in herberg; Lion D’or, welke zo’n 100 jaar terug in het pand gevestigd was.Van oudsher heeft de huidige Den Pimpelaer dus een horeca functie in de regio.

Wilt u een leuke avond uiteten met uw vrienden, familie of collega’s in eetcafé Den Pimpelaer?
Dan bent u bij Den Pimpelaer, hét eetcafé van Barendrecht, aan het juiste adres! Ons nieuwe eetcafé, is de perfecte plek om gezellig een hapje te eten en een drankje te doen.

Ook is eetcafé Den Pimpelaer is een prachtige locatie om bedrijfsborrels te organiseren. Dit is een fantastische locatie voor uw personeels- en bedrijfsborrel buiten de deur. Die kan gehouden worden in eetcafé Den Pimpelaer of in de kroeg, precies zoals jij het hebben wil. Van bittergarnituur tot warm of koud buffet, u zegt het, wij zorgen er voor. Wij nodigen u uit om de sfeer te komen proeven en om over de mogelijkheden te komen praten. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.